Stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper med strösocker och kokos. Den här rulltårtan kan man variera på många sätt, i den här tillsatte jag chocolate kondenserad mjölk i smörkrämen
2 dl strösocker (jag tyckte att det var för sött så försök gärna med mindre socker). 2-3 msk kokos dryck/rismjölk. Baka på långpanna med bakpapper under i mitten av ugnen i 250 grader i ca 12-15 minuter. 2 dl strösocker (jag tyckte att det var för sött så försök gärna med mindre socker). 2-3 msk kokos dryck/rismjölk. Baka på långpanna med bakpapper under i mitten av ugnen i 250 grader i ca 12-15 minuter. 2 dl strösocker (jag tyckte att det var för sött så försök gärna med mindre socker). 2-3 msk kokos dryck/rismjölk. 2 dl strösocker (jag tyckte att det var för sött så försök gärna med mindre socker). 2-3 msk kokos dryck/rismjölk
Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde och inte grädde med bismak eller gammal grädde
Klä en plåt med bakplåtspapper och häll ut smeten. Häll den över rulltårtan och strö över kokos. Rulla ihop rulltårtan och ställ in den i kylskåpet så länge