Sätt ugnen på 200°. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i porter, gräddfil, sirap och lingon. Klicka ner smeten i en smord avlång bakform, ca 1 1/2 liter
Jag bytte ut potatisen mot stekta brödkrutonger på de sista skivorna russinbröd och snodde ihop lite ny majonnäs samt rev å hackade ihop lite nya grönsaker till
Filmjölk med kanel, havregryn och blåbär samt hemmagjort russinbröd med gurka♥. Godmorning lovelis. Dom dagar jag börjar vid 11(sent) så brukar jag stiga upp vid 8 för att äta en underbar frulle och kolla på nyheterna
När jag växte upp så använda mamma Weledaprodukter, jobbade med antropsofer, hade antis-porslin och så jag hade en låtsaspappa som körde ut bröd för Saltå Kvarn så allt jag fick var frukt- och russinbröd och allt vad antroposoferna (och Järna) hette hatade jag
Kesella, nöt&russinbröd med bregott, ost och saltgurka. Kom hem sent igår eftersom jag var social med våran leverantör, så jag däckade i säng direkt när jag kom hem
Värm ugnen till 200 grader. Lägg ett bakplåtspapper på en bakplåt. Hacka samman mjöl, matfett, socker, kummin, bikarbonat, bakpulver och salt i en matberedare