Russinbröd sirap recept

Russinbröd/kaka

Russinbröd/kaka

3/4 dl sirap. Blanda ihop rubbet. Smörj och bröa/mjöla en brödform. Grädda långt ner i ugnen i ca 45 min i 200 grader
Mörkt Russinbröd

Mörkt Russinbröd

250 g mörk sirap (ca 1 3/4 dl). 250 g mörk sirap (ca 1 3/4 dl). Det här receptet kommer från tidningen BAKA
Snabbt russinbröd

Snabbt russinbröd

Rör i porter, gräddfil, sirap och lingon. 2 msk sirap. Sätt ugnen på 200°. Blanda alla torra ingredienser i en bunke
Dadel- och russinbröd

Dadel- och russinbröd

Pensla bröden med sirap blandat med lite vatten. Steg 1. Ta bort kärnorna på dadlarna och skär dem i små bitar
Mörkt filmjölksbröd

Mörkt filmjölksbröd

Min dotter som är förtjust i russin gillar detta ”russinbröd”. Blanda noga ihop filmjölk med bikarbonat och sirap

Mörkt russinbröd

mörk sirap. Sätt ugnen på 160°. Mät upp och blanda ihop alla ingredienser. Smörj och mjöla 2 avlånga formar om 1 1/2 liter

Hasselnöt- och russinbröd

30 g mörk sirap. Lägg russinen i blöt. Rosta hasselnötterna i ugn på 200 grader i cirka 10 minuter. Väg upp och blanda samtliga ingredienser utom salt, russin och nötter

Dadel- och russinbröd

 Pensla bröden med sirap blandat med lite vatten. 1.  Steg 1. Ta bort kärnorna på dadlarna och skär dem i små bitar