Russinbröd/kaka 3/4 dl sirap. Blanda ihop rubbet. Smörj och bröa/mjöla en brödform. Grädda långt ner i ugnen i ca 45 min i 200 grader Matklubben.nu
Mörkt Russinbröd 250 g mörk sirap (ca 1 3/4 dl). 250 g mörk sirap (ca 1 3/4 dl). Det här receptet kommer från tidningen BAKA En doft av Nybakt
Snabbt russinbröd Rör i porter, gräddfil, sirap och lingon. 2 msk sirap. Sätt ugnen på 200°. Blanda alla torra ingredienser i en bunke Arla
Saftigt Råg & Russinbröd - Matjesröra - Recept mörk sirap. Tillsätt filmjölk, sirap och smält smör. Saftigt Råg & Russinbröd 2016. 2 dl mörk sirap. Idag blir det bakning och en matjesröra Rune Matomanen - Matälskare
Dadel- och russinbröd Pensla bröden med sirap blandat med lite vatten. Steg 1. Ta bort kärnorna på dadlarna och skär dem i små bitar Hemmets Journal
Mörkt filmjölksbröd Min dotter som är förtjust i russin gillar detta ”russinbröd”. Blanda noga ihop filmjölk med bikarbonat och sirapSalt och Sött
Mörkt russinbröd mörk sirap. Sätt ugnen på 160°. Mät upp och blanda ihop alla ingredienser. Smörj och mjöla 2 avlånga formar om 1 1/2 liter Recept.se
Hasselnöt- och russinbröd 30 g mörk sirap. Lägg russinen i blöt. Rosta hasselnötterna i ugn på 200 grader i cirka 10 minuter. Väg upp och blanda samtliga ingredienser utom salt, russin och nötter Matklubben.nu
Dadel- och russinbröd Pensla bröden med sirap blandat med lite vatten. 1. Steg 1. Ta bort kärnorna på dadlarna och skär dem i små bitar Hemmets Journal