Grilla köttet på grillen. 1500 g ryggbiff. 1250 g risnudlar 1 broccoli 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja machesallad babyspenat sockerärter 500 g ryggbiff ½ kruka koriander 0,5 knippe bladpersilja 1 röd chili 1 limeKoka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen
Jäklar i mig vilken god ryggbiff jag fick till igår. Grillade den hel på indirekt värme och serverade den med ugnsbakade egenodlade tomater, kryddsmör och sötpotatis
Denna kryddning gjorde verkligen susen på ryggbiffen, som ju ibland kan vara smått trist. Även om sommaren går mot sitt slut så är inte grillsäsongen över
Ett grillrecept kanske passar bra. Värm grillen tills den blir riktigt het. Grilla ett par minuter. Vrid sedan köttbiten ett kvartsvarv och grilla ett par min till
Gnid in biten i salt och peppar och lägg sen biten på grillen med en temp på 100 -120 och en innertemp på ca 58 (medium rare/medium). Räkna med drygt 1 h per kilo beroende på grilltemperatur
Ryggbiffarna. Tänd grillen om du ska grilla dem ute. blanda ryggbiffarna med olivolja, salt och peppar. De går okcså bra att grilla i grillpanna på spisen
Ryggbiffen är enkel, salt och peppar och sedan på grillen (eller i grillpannan). I lördags när vi skulle grilla så ösregnade det så jag tog faktiskt fram min grillpanna istället