Låt svalna lite innan du skär det i skivor och lägger på salladen. 1500 g ryggbiff. 1250 g risnudlar 1 broccoli 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja machesallad babyspenat sockerärter 500 g ryggbiff ½ kruka koriander 0,5 knippe bladpersilja 1 röd chili 1 limeKoka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen
2 st ryggbiff. Rumstemperera köttet. Salta och peppra köttet precis innan det ska stekas. Värm en stekpanna och lägg i matfettet och låt det fräsa och se-dan tystna
Ryggbiffen är enkel, salt och peppar och sedan på grillen (eller i grillpannan). I lördags när vi skulle grilla så ösregnade det så jag tog faktiskt fram min grillpanna istället
En skomakarlåda skall enligt recept innehålla ryggbiff och serveras med potatismos, stekt sidfläsk och aromsmör och den rätt som jag idag bjuder på är alltså en förkokt högrevsbit även kallad Texas biff som sedan grillas och serveras med de klassiska tillbehören
Mört kött som oxfilé eller ryggbiff kan du bara vända i marinaden och sedan grilla eller steka direkt men marinera gärna en stund medan du förbereder tillbehör och tänder grillen
Vi grillade även ryggbiff som jag köpt på Thuressons. Glad jag gjorde det för den var riktigt fräsch och passade perfekt som tillbehör till spjällen och den grilladeryggbiffen
Skär köttet i så tunna skivor du bara kan och lägg det ovanpå rucolan. 600 g Ryggbiff. Tillagning. 1. Ta fram köttet, lägg det på en tallrik, häll på olivolja, flingsalt, svartpeppar, timjan och rosmarin så att det täcks runt om och låt stå i minst 1 timme