Att tillreda en bit ryggbiff med sin fagra kappa på i 75 grader i ugnen till den har fått sin magnifika innertemperatur på 57 grader och sedan steka på en knaprig yta kan höra till något av det bästa som finns
Bryn ryggbiffen runt om i smör i en stekpanna. ryggbiff. Lägg över steken i en ugnssäker form och stek klart steken i nedre delen av ugnen vid 125º, tills innertemperaturen i köttet är ca 65º, då är köttet rosa
Låt ryggbiffen vila en stund innan det serveras. Flytta köttet lite åt sidan och grilla vidare i ca 2 minuter eller tills innertemperaturen når 58 grader. 1 förp Scan skivad Mörpack, Ryggbiff, ca 800 g
Hel bit av ryggbiff på låg temperatur i ugnen ger ett saftigt rosa kött. Använd termometer och stek tills det når en innertemperatur av 55 grader för rosa kött
Den här gången valde jag välmörad ryggbiff, hur gott som helst. Rumsvarma biffar som saltades och pepprades och bryntes i grillpanna, sedan in i ugnen på 130 grader tills köttet får en innertemperatur på 55 grader
BBQ-rubbad ryggbiff med prästostslungade sweet potato och chilimayo, 4p. 4 skivor à 180 g ryggbiff. Grilla på direkt värme ca 3 minuter på varje sida till ca 56 C innertemperatur. 180 g ryggbiff
Ryggbiff serverad med svamp, bacon, lök, rödvinssås och palsternackspuré. 800 g hel ryggbiff. Använd stektermometer och stek tills innertemperaturen är 55 grader för rosa kött. 800 g hel ryggbiff
Innertemperaturen väljer du själv. Ryggbiff. Bryn ryggbiffen i en varm stekpanna. ca 800 g ryggbiff i bit (räkna med 150-200 g per person). 1ca 800 g ryggbiff i bit (räkna med 150-200 g per person)