Bären ställdes åt sidan medan köttet som hade fått sin kappa lätt skuren i remsor och gnidits med flingsalt och svartpeppar, nu tog över platsen i den varma ugnen
Stick in en ugnstermometer mitt i köttet, lägg över i en ugnsfast form och dra över lite mer örter. Senaste bit att bli tillagad i köket var den hela ryggbiffen, en oerhört mör och fin köttbit med god smak av vilt
Sätt även in tomaterna med lite olivolja på, i ugnen och låt rosta tills de får lite färg. Salta och peppra ryggbiffsskivorna ordentligt och stek sedan i smör på båda sidor
Låt köttet gå klart i ugn. Avsluta à la minute i salamander eller ugn vid servering. Sprinkla rosmarin och lite socker över - låt gå i ugn ungefär en timme
Bryn ryggbiffen runt om i smör i en stekpanna. ryggbiff. Lägg över steken i en ugnssäker form och stek klart steken i nedre delen av ugnen vid 125º, tills innertemperaturen i köttet är ca 65º, då är köttet rosa
Fräs hackad gul lök och skivad vitlök i olivolja tills löken fått lite färg. Serverade häromdagen denna goda ugnsrostade vitlöksås till en fin bit ryggbiff