Ryggbiff recept

Lågtempererad ryggbiff med pumpasallad och pumpacreme…

Lågtempererad ryggbiff med pumpasallad och pumpacreme…

Att tillreda en bit ryggbiff med sin fagra kappa på i 75 grader i ugnen till den har fått sin magnifika innertemperatur på 57 grader och sedan steka på en knaprig yta kan höra till något av det bästa som finns
Ryggbiff med klyftpotatis och smörad svartpepparsky

Ryggbiff med klyftpotatis och smörad svartpepparsky

Potatis och ryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Passa på att smaka av ett glas vin när du lagar maten, den tar lite tid, men det är den värd att vänta på
Ryggbiff med murkelsås

Ryggbiff med murkelsås

Ryggbiff med murkelsås och ugnsrostade rotfrukter. Oj, vilken lyxig middag det blev igår kväll. Jag hade aldrig gjort murkelsås tidigare, men har ätit det hos andra och dessutom brukar Victoria på matplatsen () prata väldigt gott om den här såsen
Ryggbiff med smak av vitlök och chili

Ryggbiff med smak av vitlök och chili

Servera ryggbiffen med klyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Du behöver4 portioner400 g ryggbiff1 röd chili, finhackad1 pressad vitlökOlivoljaSmörFlingsaltSvartpeppar16 potatisarOlivoljaFlingsaltFärsk timjanRydbergs bearnaisesåsSalladGör såhärLåt ryggbiffen vara rumstempererad. Stek ryggbiffen 2 minuter på varje sida (rosarött kött). 400 g ryggbiff
LCHF: Ryggbiff med krämig vitkål

LCHF: Ryggbiff med krämig vitkål

Stek ryggbiffen i smör på båda sidor. Strimla kålen med osthyvel och skala och skiva löken tunt. Fräs kål,lök och pressad vitlök i smör så den får lite färg och mjuknar något