Finhacka löken, rödbetor och kapris. Knåda köttet i en bunke och tillsätt lite vatten. Blanda i den den hackade löken, rödbetor och kapris och dijonsenap
Finhacka löken, rödbetor och kapris. Knåda köttet i en bunke och tillsätt lite vatten. Blanda i den den hackade löken, rödbetor och kapris och dijonsenap
1. Värm ugnen till 170 °C. Blanda fröna med kryddorna och oljan i en skål. Bred ut fröna på bakplåtspapper och rosta dem i ugnen ca 12–15 minuter tills de har fått fin färg
Laga en god gratäng med smak både Sverige och Italien. 4 portioner. 300 g penne 1 msk olivolja 2 kycklingfiléer 3 dl kantareller eller annan god svamp 2 msk smör 2 vitlöksklyftor 5 dl matlagningsgrädde 10 soltorkade tomater i olja 1 dl hackad färsk basilika 100 g mozzarella, riven 50 g riven parmesan
Jag älskar räkor och jag älskar räkmackor. Men det måste vara handskalade räkor. Vi har alltid räkor med skal i frysen och lägger man ut dem på en dagstidning för att tina går det superfort (och tidningen samlar upp allt vatten som också tinar)
Jag tror att nästan alla jag känner har fått smaka denna förrätt. Den har liksom blivit min bjudfavorit eftersom alla har gillat den (om man gillar ingredienserna förståss) och den är inte svår att göra heller
Sätt ugnen på 225 grader. Skär fisken i 2 x 2 cm stora bitar, och lägg i en ugnsform. Vispa ihop grädde, färskost, fond, dill, curry, salt och peppar i en kastrull