Nu är det bara att fördela de skalade räkorna och toppa på med dressingen. Har du martiniglas eller cocktailglas passar det bättre och är snyggare att servera räkcocktailen i dessa än i en vanlig liten skål som på bilden
Blanda ihop dressingen (anpassa de olika mängderna efter tycke och smak). Till förrätt åt vi räkcocktail, varmrätten blev en likadan oxfilé "plankstek-style" som vi åt för någon vecka sedan och desserten en ljuvlig blåbärspannacotta
Dressing. En räkcocktail med en asiatisk touche. Rör ihop ingredienserna till dressingen. Servera med resten av dressingen till och ett par skivor vitlöksbröd
Blanda samman ingredienserna till dressingen. Fördela allt i cocktailglas, om vartannat sallad, räkor, tomater, dressing och garnera slutligen med strimlad purjo
Dressingen blir riktigt het så man behöver inte mycket men med det syrliga blir det riktigt gott. 1 st mango1/2 vattenmelon1 st gurka2 st avokado200 g räkor Dressing
Dressing. Räkcocktail är ju en riktig klassiker som förrätt. Blanda ihop dressingen och smaka av. Blanda salladsblad och räkor med dressingen så att de får ett tunt lager dressing på sig
Föll oss ganska bra i smaken, ganska lätt och friskt så till musslorna och räkcocktailen gjorde det sej väldigt bra, men till tonfisken blev det för tamt