Skala gurkan och ta bort kärnhuset i den med hjälp av en liten sked. Dela avokadorna och ta ut kärnan. Tvätta limen och riv av det gröna och blanda det med röran
½ avokado, urkärnad. Inled alla-hjärtansdagmiddagen med räkor. Gröp ur avokadon och skär tunna skivor på längden, skär inte av helt på toppen så de forfarande hänger ihop
Häll dressingen över salladen och garnera med dill eller koriander. Skär avokadon i kuber. Blanda försiktigt avokado, mango, räkor och den finhackade vårlöken
6 ca 300 g skalade räkor 1 stor rödlök 1 1/2 dl torrt, mousserande vin 200 g färskost 2 stora, mogna avokador 1/2 vitlöksklyfta 2 tsk färskpressad limejuice 1 burk svart kaviar (à 75 g) limeklyftor till garnering salt vitpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen