Pankopanerad torsk med kräftsallad och räksås. Till salladen kokte vi quinoa, lät den svalna av och blandade ner tillsammans med ärtorna och en stjälk selleri i grönsalladen som vi hade över från kvällen innan
Och till det självklart brysselkål. Fisk och ägg/räksås. Fisken är pangasius och den lade jag i en ugnsform med lite vatten och så kryddade jag med salt, basilika och vitlök
Idag improviserade jag en sås som passar till panerad vit fisk och, som i mitt fall, fiskpinnar. Hade troligen varit godare med färsk dill och en skvätt citron i, så tillsätt det om ni har
Till denna middag tager man. Potatis (kokt eller som jag gjorde, klyftisar). Jag hittade fyra laxbitar och en liten skvätt frysta räkor i fisk och skaldjurslådan som fick bli grunden för gårdagens middag
Fiskterrine kan ätas både varm och kall och med olika såser, varma som citronsås, räksås eller kalla som dijon- och majonnässås, skagensås eller romsås