Jag har inte varit så förtjust i rödbetor förut. Rödbetor kan helt enkelt vara underbart gott. Oavsett om du känner dig skeptisk till rödbetor, eller om du redan är frälst så tycker jag att du ska prova den här rätten
Dessutom passar rätten väldigt bra som sommarmat då en oftast kanske inte är lika hungrig och vill ha något lättare, sedan är det även en enkel rätt att tillaga
Förutom att jag ville dela med mig av ett grymt sätt att tillaga torsk på kunde jag såklart inte låta bli att skapa ett gott tillbehör att servera den med också
(Märker att jag verkligen har saknat potatis och rödbetortillagade i ugn. Fick med mig en hel del rödbetor (och bladspenat) från mina föräldrar, så kommer få äta en hel del rödbeta framöver
Skala och klyfta rödbetorna. Ta ut den förvärmda plåten och lägg på rödbetorna. Lägg bladspenaten på ett fat, lägg på rödbetor och torsk, toppa med solrosfrön
Skala och tärna rödbetorna. Lägg över rödbetorna i en ugnsfast form och tillaga mitt i ugnen tills de är mjuka, ca 25 minuter. Tillaga i ugnen, ca 5 minuter. Salta och peppra och tillaga i ugnen till fisken är klar, ca 10 minuter. 125 g rödbetor
Tillaga havrefusillin enligt anvisningen på förpackningen. Skala rödbetorna och grovriv dem. Fräs lök och rödbetor tills betorna mjuknat och börjat få lite färg
br />Ta ut potatiskakan och låt dra på bänken medans du tillagar fisken. br />Skär fisken i kuber och rulla dessa i hackad bladpersilja och servera med potatiskakan och dem picklade rödbetorna
Börja med att skala och koka rödbetorna tills de blivit mjuka. När rödbetorna är klara så mixa dem med en stavmixer till en puré tillsammans med kasein, kakao och sötning
Rödspätta är ju en härlig fisk oavsett hur du tillagar den. Grillad rödspätta, mmm. Testade att grilla den hel idag och det blev liknande resultat som att ugnsbaka den fast såklart med en mycket god grillsmak