Receptet kommer ur boken "Green Kitchen at Home" som är skriven av David Frenkiel och Luise Vindahl. Servera rödbetsbiffarna med salladsblad, skivad avokado, coleslaw, groddar och frön
En matig sallad med ugnsbakad sötpotatis, smulad fetaost, oliver, bladspenat och balsamicocreme. Rödbetsbiffar är en av mina favoriter om jag ska laga vegobiffar
Har inte fått in så många tips på recept på sistone, så började bläddra lite i min kokbok Nya Annas mat av Anna Bergenström och hittade detta som lät gott
Vill man inte ta getost går till exempel fetaost lika bra. Recept och foto. 1. Koka grötriset och linserna tillsammans i grönsaksbuljongen tills det är mjukt
Däremot fick denna soppa mig att tänka på ett par jättegoda rödbetsbiffar med fetaost jag brukade göra förr så det receptet ska jag leta fram och göra inom en snar framtid
Rödbetsbiffar med fetaost. Sparris- och spenatpaj med fetaost och soltorkade tomater. På senaste tiden har jag, som tidigare skrivet, tagit ett aktivt val att minska på receptuppdateringen
*Rödbetsbiffar (riv halvkokta rödbetor med lite råpotatis, ett ägg, salt o peppar), servera med cremefraiche blandad med fint hackad gul lök och ris/bulgur/quinoa
Så gillar du kombinationen rödbetor och fetaost (eller chevré går säkert också bra), så testa detta. Och när du nu ändå kommer köpa ett knippe rödbetor för att testa detta, så har jag ett recept till som kommer på bloggen så inga betor går åt spillo