Här är recept på Morot- och rödbetsbiffarna. Dessa biffar åt jag med en god sallad av bla stjälkselleri, avokado, gul paprika, grönsallad, persilja och hasselnötter
Rödbetsjuice, smoothies, rödbetsbiffar och. Därför denna underbara måndag till ära vill jag bjuda på en lyxig rödbetssallad med fetaost, hasselnötter, färsk basilika och balsamvinäger
Blanda de varma morötterna med ruccola, hasselnötter smulad fetaost och olivolja. 6 stora morötter, gärna i olika färger2 msk olivolja1 msk honung1-2 tsk chili flakes1 tsk havssalt1 liten påse ruccolasallad1 dl hasselnötter utan skal1 pkt fetaost1 msk olivoljaSalt och nymalen svartpepparGör så härSätt ugnen på 225 grader. Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna på hög värme, ca 3 minuter
50 g hasselnötter. Mal rödbetor, potatis och lök på grönsakskvarn och hacka nötterna. Blanda de malda grönsakerna med nötter, potatismjöl, ägg, salt och nymald vitpeppar