Servera rödbetsbiffarnamed salladsblad, skivad avokado, coleslaw, groddar och frön. Grovriv rödbetorna, grovhacka basilikan, finhacka lök och vitlök och lägg allt i en stor skål tillsammans med havregryn och olivolja
Så förra veckan lagade jag dessa rödbetsbiffarmedfetaost i och quinoa och gurkröra till. När jag åkte hem ifrån landet för några helger sedan fick jag ju med mig, bland annat, massor av rödbetor
Jag gjorde rödbetsbiffar till middag som serverades med avokado, tomat, majs och salladsblad med ringlad balsamicosås, citronpeppar, flingsalt och smulad fetaost + keso och skivor av kiwi
Mixa samman crème fraiche, fetaost, honung, timjan och vallmofrön i en skål med mixerstav. Skala och riv rödbetor, potatis, palsternacka och schalottenlök i matberedaren med fina rivskivan
4 Rödbetsbiffar 380 g kokta cannellinibönor 1 ägg 2 msk majsstärkelse 1 tsk spiskummin 4 krm salt 1 krm peppar 500 g förkokta rödbetor Gurkyoghurt 1 gurka 1 kruka mynta 2 dl matyoghurt Bulgur 4 port bulgur eller annat gryn 1 grönsaksbuljongtärning 150 g fetaost 250 g tomatmix 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Servera med en röra på resten av fetaosten, lite matyogurt, vitlök och riven morot. Har varit nyfiken på rödbetsbiffar och vegetariska alternativ ett tag – dessa var supergoda