Blanda rödbetor med lök, parmesanost, havregryn, maizena, ägg och kryddor. Hemligheten i dessa biffar är parmesan som gör dem sådär härligt ostiga i smaken samtidigt som de har ett perfekt tuggmotstånd tack vare de rårivna rödbetorna
*Rödbetsbiffar (riv halvkokta rödbetor med lite råpotatis, ett ägg, salt o peppar), servera med cremefraiche blandad med fint hackad gul lök och ris/bulgur/quinoa
Servera med valfria tillbehör. Idag blev det rödbetsbiffar till middag. Jag serverade dessa med Rött ris och Tzatziki, men Hommus skulle vara jättegott till oxå, och kanske en härlig sallad
Det blir rödbetsbiffar som serveras på en bädd av grönsallad och med en krämig parmesanyoghurt. Grovriv parmesanen och blanda ner i yoghurten tillsammans med mortlad rosmarin och honung
Recept Rödbetsbiffarnamed Chevré ost. Pensla schnitzeln med ägg och vänd den i parmesan/mandelmjöl. Skinkschnitzel med stekt rödbetsbiff som min man hittade ett recept för på nätet
*Rödbetsbiffar (riv halvkokta rödbetor med lite råpotatis, ett ägg, salt o peppar), servera med cremefraiche blandad med fint hackad gul lök och ris/bulgur/quinoa