6 1 kg rödkål 3 morötter 1 dl rostade solrosfrön Dressing 1 1/2 tsk grov osötad senap 2 msk vinäger, gärna balsamvinäger eller äppelcidervinäger 1 tsk flytande honung 1 dl neutral olja ca 1 tsk salt 1/2 tsk nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Rödkålssalladmed ingefära och solrosfrön har vi i mitten här, en av de kalla veganska rätterna. Julbordet är utvecklat i samarbete med Svenska Kocklandslaget
Vi hade också lite rödkålssallad till med apelsinsaft och solrosfrön. Potatis MorotLök+olja salt vitlök pepparBörja med att skala och klyfta potatis morot och what have you
Testa både nötter och frön, sesam, pinjenötter, valnötter, paranötter, mandel, solrosfrön, mortla med en fin olivolja eller kallpressad rapsolja (en fin olja är det enda dyra övningen kräver