Jag har sett en hel del recept på rödkål med fetatost och olika kryddor, men eftersom inte alla gillar fetaost i min familj blev det bara en med apelsin och kanel denna gång
Tidningen iFORM har en hemsida där man kan hitta allt från träningstips till recept. Såhär efter jul och allt julgodisätande spänner kläderna lite mer än normalt och vi bestämde oss för att testa ett av deras recept
Som vanligt följde jag mitt klassiska recept och resultatet blev helt makalöst bra. I helgen gjorde jag en av julens måsten, rödkålssallad gjord med Crock-Pot
I och med detta inlägg med recept på en rödkålssallad med asiatisk touch som fanns med på vårt midsommarbord lägger jag årets midsommarfirande bakom mig
Där finns ett stort arkiv med mängder av läckra recept. Du kan hitta mina recept under #1. Rödkålssallad ½ liter strimlad Rödkål 5 cm strimlad Purjolök 3 msk Kallpressad Olivolja 1 msk Balsamvinäger Sumak Havssalt Salta kålen och krama den med fingrarna i bunken en stund, så blir salladen saftigare
Receptet är hämtat från tidningen Allt om LCHF 2012. Rödvin och fisk är kanske inte det man tänker på som en perfekt kombination, men faktiskt, det är underbart gott