Rödkålssallad valnötter äppelcidervinäger recept

Rödkålssallad med äpplen och valnötter

Rödkålssallad med äpplen och valnötter

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dressing 1 msk olivolja 1 tsk äppelcidervinäger 1 tsk dijonsenap 1 krm salt 1 krm svartpeppar , malen Rödkålssallad 250 gram rödkål 2 st äpple(n) , små 50 gram valnötter Köp receptet
Rödkålssallad med rostade solrosfrön

Rödkålssallad med rostade solrosfrön

I det här receptet kan man byta ut solrosfröna mot t ex valnötter om man vill. 2 msk vinäger, gärna balsamvinäger eller äppelcidervinäger. 2 msk vinäger, gärna balsamvinäger eller äppelcidervinäger

Rödkålssallad med granatäpple och valnötter

Rödkål, fint skivad 2 syrliga äpple, i tunna klyftor 1 liten chili fint hackad 1/2 dl rapsolja 1 msk dijonsenap 2 msk äppelcidervinäger 1 vitlök, riven 1 tsk honung … Läs mer → 2 syrliga äpple. 2 msk äppelcidervinäger

Rödkålssallad med äpple

Bryt valnötterna i mindre bitar och blanda ner dem. äppelcidervinäger. valnötter. 1. Vispa ihop dressingen. 2. Finstrimla kålen och häll dressingen över