Solen var inte helt blyg när den tittade fram och visade sin starka sida. Med ett konstant kisande mellan ögonlocken stod det snart klart att det var dags för en salig fiskmiddag igen
Kantarellsås. Ansa och riv kantarellerna i bitar. Skala och skiva schalottenlöken. Fräs svamp och lök i smör tills vätskan är klar och svampen börjar ta färg
I dag bjuds på en riktigt snabb och enkel vardagsrätt, en god fiskrätt med italienska smaker. Om du börjar med att sätta på potatisen så är fisken klar så gott som samtidigt med potatisen
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Ostpanerad rödspättafile 4 port. 500 g rödspättafile. 500 g rödspättafile. Hejsan. Grillbloggen i all ära men den får ligga på is ikväll för idag har jag lagat gammal hederlig husman och igår gjorde vi en stulen husman i form av den Italienska klassikern lassagne, fast såklart med lchf touch