Rödspättafilé rödspätta recept

Rödspätta med basilika- & parmesancreme

Rödspätta med basilika- & parmesancreme

Putsa rödspättafilérna och lägg filérna dubbelt till en flundra. Ett tips när du köper fryst Rödspätta är att dubbelkolla om den enbart är "blindsidor" i paketet, det gjorde inte jag, så då blev det billiga paketet plötsligt dyrt när man fick filéa bort en del
Rödspätta med rotfrukter

Rödspätta med rotfrukter

4 st rödspättafilé. Knäck ägget i en form, salta och peppra och vispa ut ägget. Häll mjölet i en annan form
Festlig rödspätta

Festlig rödspätta

med smak av rödspätta, rökt lax, kräftor och pepparrot. Festlig rödspätta med vitvinssås. Smaka av med salt och peppar Festlig rödspätta med vitvinssås
Vitvinsgratinerad rödspätta

Vitvinsgratinerad rödspätta

  400 g Rödspättafilé.   2 dl Vitt vin.   2 msk Fiskfond (koncentrerad).   1 dl Vatten.   5 dl Grädde 40%.   50 g Schalottenlök
Rödspätta i folie med grönsaker och skaldjur

Rödspätta i folie med grönsaker och skaldjur

Strö lite salt och peppar på rödspättan och lägg filéerna i en ring på foliearken. 800 g g Norsk Rödspättafilé Norsk Rödspättafilé. Ingredienser Antal portioner - + 800 g g Norsk Rödspättafilé Norsk Rödspättafilé 0 salt och peppar salt och peppar 4 msk msk smör smör 1 st st morot morot 1 st st rotpersilja rotpersilja 1 st st purjolök purjolök 12 st st Norska Havskräftstjärtar Norska Havskräftstjärtar 4 st st citronklyfta citronklyfta 1 dl dl vitt vin, torrt vitt vin, torrt 16 st st Norska Blåmusslor, utan skal Norska Blåmusslor, utan skal 4 ark ark grillfolie grillfolie
Rödspätta dubbelpanerad

Rödspätta dubbelpanerad

Tina rödspättan. 6 st Rödspättafile. 1. 2. Tillaga Remouladsåsen. 3. Tag tre tallrikar/fat och lägg mjöl, vispat ägg och ströbröd på
Rödspätta meunière

Rödspätta meunière

2 450 g potatis 300 g rödspättafilé salt peppar 1/2 dl vetemjöl 2 msk smör 1 kruksallad 2 dl crème fraiche pepparrot, havssalt och citron Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Stekt rödspätta med rödlökschutney

Stekt rödspätta med rödlökschutney

ca 400 g rödspättafilé. Skölj av fisken. Salta och peppra. Vispa upp ägget på en tallrik. Vänd fisken först i vetemjölet, sedan i ägget och därefter i ströbrödet
Panerad rödspätta med stuvad savoykål & remouladsås

Panerad rödspätta med stuvad savoykål & remouladsås

Panerad rödspätta 4 port. 800 g rödspättafilé. /Jimps 800 g rödspättafilé. God dag gott folk. Jag vet att jag tjatat om detta många gånger men jag vill återigen belysa hur viktigt det är att vi alla äter våran fisk så ofta som möjligt