Putsa rödspättafilérna och lägg filérna dubbelt till en flundra. Ett tips när du köper fryst Rödspätta är att dubbelkolla om den enbart är "blindsidor" i paketet, det gjorde inte jag, så då blev det billiga paketet plötsligt dyrt när man fick filéa bort en del
med smak av rödspätta, rökt lax, kräftor och pepparrot. Festlig rödspätta med vitvinssås. Smaka av med salt och peppar Festlig rödspätta med vitvinssås
Solen var inte helt blyg när den tittade fram och visade sin starka sida. Med ett konstant kisande mellan ögonlocken stod det snart klart att det var dags för en salig fiskmiddag igen
Strö lite salt och peppar på rödspättan och lägg filéerna i en ring på foliearken. 800 g g Norsk Rödspättafilé Norsk Rödspättafilé. Ingredienser Antal portioner - + 800 g g Norsk Rödspättafilé Norsk Rödspättafilé 0 salt och peppar salt och peppar 4 msk msk smör smör 1 st st morot morot 1 st st rotpersilja rotpersilja 1 st st purjolök purjolök 12 st st Norska Havskräftstjärtar Norska Havskräftstjärtar 4 st st citronklyfta citronklyfta 1 dl dl vitt vin, torrt vitt vin, torrt 16 st st Norska Blåmusslor, utan skal Norska Blåmusslor, utan skal 4 ark ark grillfolie grillfolie
ca 400 g rödspättafilé. Skölj av fisken. Salta och peppra. Vispa upp ägget på en tallrik. Vänd fisken först i vetemjölet, sedan i ägget och därefter i ströbrödet
Panerad rödspätta 4 port. 800 g rödspättafilé. /Jimps 800 g rödspättafilé. God dag gott folk. Jag vet att jag tjatat om detta många gånger men jag vill återigen belysa hur viktigt det är att vi alla äter våran fisk så ofta som möjligt