Sommar och Ostvik är den här röran för mig. Man kan ha röran som fyllning i en omelett om man vill. Krämig röra med röktröding1 stor röktröding1 liten purjo2 tomater1 creme fraichepersiljasalt och pepparBena ur fisken och mixa köttet tillsammans med löken och tomaterna i en mixer. -Mama Skogly ♥ 1 stor rökt
Ät dom med ost och skinka, eller som vi gjorde med röktröding. Bakade detta supergoda bröd för någon helg sedan, och jag kan med väldigt varm hand rekommendera alla att prova göra detta
I alla fall så va det en herrans massa sill, bland annat hjortronsill , laxer som va gravade på olika sätt en röding som va himla god såg ut som den va rå men antar att den va gravad ( kom inte ihåg va det stod på lappen) rökt majonäs, pepparlax, inkokt lax
Det blev ingen riktig äggröra i stekpannan utan en kall röra med kokta ägg. Fisken från Börtnan var ljuvligt god och den åkte med oss från fjällen förra helgen, infångad på ICA i Funäs
Finfördela fiskköttet och blanda med de övriga ingredienserna till en röra. Dela röran i 4-6 portioner som vardera breds ut på en kvarts mjukbrödkaka av de stora runda, eller på en rektangulär tunnbrödskaka. 150 g rökt sik, röding eller öring