Dela siken i bitar. Servera med tillbehören och en god potatispuré. Rör försiktigt ner det i pannan. 100 g rökt fisk t ex sik. 1 schalottenlök 3 dl fiskbuljong 1 dl vitt vin 2 dl Arla® vispgrädde ½ dl Arla Köket® smetana 2 dl hackad färsk dill 2 schalottenlökar 100 g rökt fisk t ex sik 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 kokta ägg 2 msk grovhackad färsk dill 2 msk grovhackad färsk gräslök 4 msk Arla Köket® smetana ½ tsk salt ½ krm vitpeppar 1 gurka 1 tsk flingsalt
saltgurka hackad gräslök tunt skivad rökt lax Rör ut jästen i vattnet. Smetana (får du inte tag i denna så går det nästan lika bra med creme fraiche) finhackad rödlök sik eller ishavsrom Övriga förslag på tillbehör de serverar i ryssland
Tillbehör. Fördela salladsskotten på tallrikar och lägg på sik, rädisor och gurka. 700 g röktsik. Ta bort skinn och ben från fisken och bryt den i mindre bitar
Kanske lite rökt kött, rökt lax, stekt svamp eller… endast din fantasi sätter gränsen. Arrangera på tallrikar med tillbehören eller ställ helt enkelt fram tillbehören i skålar på bordet så får matgästerna plocka ihop det hela själva på tallrikarna
Kanske lite rökt kött, rökt lax, stekt svamp eller… endast din fantasi sätter gränsen. Arrangera på tallrikar med tillbehören eller ställ helt enkelt fram tillbehören i skålar på bordet så får matgästerna plocka ihop det hela själva på tallrikarna