Smaka av med salt och peppar. Dragonsås. Smaka av med salt, peppar och socker. Rödvinssås. salt och peppar. Rör ut majsstärkelsen i vatten och red av såsen och koka i ett par minuter
Smaka av med salt och peppar. Dragonsås. Smaka av med salt, peppar och socker. Rödvinsås. Rör ut majsstär-kelse i vatten och red av såsen och koka i ett par minuter
Smula osten och blanda med gräddfilen och majonäsen, krydda med salt och peppar. 2 portioner. 2 bitar oxfile (hur många gram per bit avgör man själv hur mycket man vill ha)
Smula osten och blanda med gräddfilen och majonäsen, krydda med salt och peppar. 2 portioner. 2 bitar oxfile (hur många gram per bit avgör man själv hur mycket man vill ha)
Låt såsen koka ihop och krydda med peppar och salt. Krydda dem med salt och peppar. Pasta med oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
Red av med lite idealmjöl och koka såsen ett par minuter. Krydda potatis och lök med salt och peppar. Se därför till att både det så kallade huvudet och den avsmalnande spetsen på filén blir frånstyckade så att du får en jämntjock mittbit av oxfilén