Sås oxfilé peppar recept

Oxfilé med två såser

Oxfilé med två såser

Smaka av med salt och peppar. Dragonsås. Smaka av med salt, peppar och socker. Rödvinssås. salt och peppar. Rör ut majsstärkelsen i vatten och red av såsen och koka i ett par minuter
Oxfilé med två såser

Oxfilé med två såser

Smaka av med salt och peppar. Dragonsås. Smaka av med salt, peppar och socker. Rödvinsås. Rör ut majsstär-kelse i vatten och red av såsen och koka i ett par minuter
Oxfilé med klyftpotatis och bluecheese sås

Oxfilé med klyftpotatis och bluecheese sås

Smula osten och blanda med gräddfilen och majonäsen, krydda med salt och peppar. 2 portioner. 2 bitar oxfile (hur många gram per bit avgör man själv hur mycket man vill ha)
Oxfilé med klyftpotatis och bluecheese sås

Oxfilé med klyftpotatis och bluecheese sås

Smula osten och blanda med gräddfilen och majonäsen, krydda med salt och peppar. 2 portioner. 2 bitar oxfile (hur många gram per bit avgör man själv hur mycket man vill ha)
Pasta med oxfilé i krämig sås

Pasta med oxfilé i krämig sås

Låt såsen koka ihop och krydda med peppar och salt. Krydda dem med salt och peppar. Pasta med oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
Whiskysås à la ArneHemligheten med såsen är att offra lite av whiskyförrådets godaste flaska. Den ska vara riktigt rökig, något Islay-sorterna är kända för. Varför såsen heter Arne? Förklaringen är att Mats heter Arne som andranamn – ett ganska diskret sätt att uppkalla en maträtt efter sig själv. Servera såsen till kött av antingen det finare slaget som oxfilé eller det enklare slaget som pannbiff .
Oxfilé med trattkantarellsås

Oxfilé med trattkantarellsås

Tillsätt grönpeppar, senap, kalvfond, soya och persilja. Sås. Vill du steka oxfilén hel går det bra att göra det i ugnen
Jamies oxfilé

Jamies oxfilé

Ta upp köttskivorna och låt dom vila ett par minuter innan du serverar dom med såsen och valfritt tillbehör
Oxfilé Wellington

Oxfilé Wellington

Maderiasåsen. Krydda den runt om med salt och nymald vitpeppar. Putsa oxfilén helt fri från fett och hinnor
Helstekt oxfilé med fyllning av pesto, parmesan och parma

Helstekt oxfilé med fyllning av pesto, parmesan och parma

Red av med lite idealmjöl och koka såsen ett par minuter. Krydda potatis och lök med salt och peppar. Se därför till att både det så kallade huvudet och den avsmalnande spetsen på filén blir frånstyckade så att du får en jämntjock mittbit av oxfilén