Sås panerad recept

Kall sås till panerad fisk

Kall sås till panerad fisk

Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Stekt panerad fisk med kall sås

Stekt panerad fisk med kall sås

En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Stekt panerad fisk. Med den lite syrliga kalla såsen och några kokta potatisar till blir den stekta fisken en riktig festmåltid
Panerad fisk med kall sås

Panerad fisk med kall sås

Kall sås. Blanda ingredienserna till såsen och ställ den i kylskåpet. Servera fisken med den kalla såsen, kokt potatis, en grönsallad och en citronklyfta
Stekt panerad torsk med kall sås

Stekt panerad torsk med kall sås

Det blev hemma pannerad torsk med kall sås och potatis. Servera med sås,potatis och citron klyfta. 2 torskfileer4 potatisar1 dl ströbröd2 msk riven parmesanost (kan absolut uteslutas)1 ägg1 krm salt ½ citronSåsen. 1 dl cream fra1 tsk senapDill,salt,peppar och curry Gör såsen först
Panerad torskfilé med kall sås

Panerad torskfilé med kall sås

Kall sås. Rör ihop såsens ingredienser. Kall sås, (till cirka 4 personer). Vardagsmat och här i form av torskfilé
Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dillig sås 2 dl matyoghurt 2 msk majonnäs 1 tsk dijonsenap 0,5 kruka(or) dill 0 st salt 0 st svartpeppar Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 2 dl ströbröd 0 st salt 0 st svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sallad 0,5 st isbergssallad 0,5 st rödlök(ar) 2 stjälk(ar) selleri 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 800 gram potatis(ar) 0,5 st citron(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal
Panerad fisk med kall sås

Panerad fisk med kall sås

400 g fiksfilé (torsk, kolja eller sej). 1 ägg. mjöl och panko till panering
Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dillig sås 2 dl matyoghurt 2 msk majonnäs 1 tsk dijonsenap 0,5 kruka(or) dill 0 st salt 0 st svartpeppar Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 2 dl ströbröd 0 st salt 0 st svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sallad 0,5 st isbergssallad 0,5 st rödlök(ar) 2 stjälk(ar) selleri 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 800 gram potatis(ar) 0,5 st citron(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal
Panerad Spätta med ljuvlig sås

Panerad Spätta med ljuvlig sås

Blanda vetemjöl, ströbröd, salt och citronpeppar på ett fat och Vispa upp ägget i en skål Doppa spättorna i ägg och sen i skorpmjöls röra
Panerad quorn med ris, sås och sallad

Panerad quorn med ris, sås och sallad

Här har vi lagat en typiskt vanlig rätt, med ris, sås, "kött" och sallad. I dag är det första maj. Runt om i landet samlas demonstranter med sina plakat
Panerad torsk i gräddig sås

Panerad torsk i gräddig sås

Såsen är alltså en riktig höjdare, man skulle kunna äta bara den. Smaka av såsen och salta eventuellt. Eftersom dottern ej tål ägg panerar jag endast i ströbröd Mycket smör i stekpannan Smör ger fin yta Mmmm
Panerad torskrygg och vårlig kall sås 12 propoints

Panerad torskrygg och vårlig kall sås 12 propoints

Vårlig sås. Rör ihop såsen och ställ kallt. Servera fisken med kokt potatis, sås & grönsaker. Vårlig sås. Panering är väl inte det första man tänker på när man tänker smalmat
Panerad Spätta med ljuvlig sås

Panerad Spätta med ljuvlig sås

Blanda vetemjöl, ströbröd, salt och citronpeppar på ett fat och. Vispa upp ägget i en skål. Doppa spättorna i ägg och sen i skorpmjöls röra
Panerad fisk med en supergod sås

Panerad fisk med en supergod sås

Serverade fiskfiléerna med sötpotatispommes och en fantastiskt god sås härom veckan, och wow vilken fin kombination det blev
Panerad torsk med kall sås och picklade grönsaker

Panerad torsk med kall sås och picklade grönsaker

1Kall sås1 dl kapris 1 kruka färsk gräslök 2 dl majonnäs 2 dl gräddfil 2 msk dijonsenap salt. 500 g torskfilé, delad i 8 bitar salt 2 ägg 2 msk vatten 1 dl majsstärkelse 3 dl pankoströbröd olja