Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Stekt panerad fisk. Med den lite syrliga kalla såsen och några kokta potatisar till blir den stekta fisken en riktig festmåltid
Kall sås. Blanda ingredienserna till såsen och ställ den i kylskåpet. Servera fisken med den kalla såsen, kokt potatis, en grönsallad och en citronklyfta
Det blev hemma pannerad torsk med kall sås och potatis. Servera med sås,potatis och citron klyfta. 2 torskfileer4 potatisar1 dl ströbröd2 msk riven parmesanost (kan absolut uteslutas)1 ägg1 krm salt ½ citronSåsen. 1 dl cream fra1 tsk senapDill,salt,peppar och curry Gör såsen först
Här har vi lagat en typiskt vanlig rätt, med ris, sås, "kött" och sallad. I dag är det första maj. Runt om i landet samlas demonstranter med sina plakat
Såsen är alltså en riktig höjdare, man skulle kunna äta bara den. Smaka av såsen och salta eventuellt. Eftersom dottern ej tål ägg panerar jag endast i ströbröd Mycket smör i stekpannan Smör ger fin yta Mmmm
Vårlig sås. Rör ihop såsen och ställ kallt. Servera fisken med kokt potatis, sås & grönsaker. Vårlig sås. Panering är väl inte det första man tänker på när man tänker smalmat