Nu är det inte tvunget att ni ska anordna en kräftbaluns för att ha användning för såserna, dom funkar utmärkt till både fisk, kyckling och kött - grillat eller på annat sätt tillagat - till pajer och skaldjur
Ha i Sambal och häll i Thai Chili Såsen och pressa i en vitlöksklyfta, låt puttra en stund. Lägg till sist i kräftstjärtarna, de ska bara bli varma (ej koka)
Tillsätt ev lite vatten om såsen känns för tjock. Häll såsen över fisken. Sås. I glaset tipsar jag om ett friskt och prisvärt vin som passar utmärkt till denna rätt
Red såsentill önskad tjocklek. Häll såsen över fisken. Enkel att laga men med det där lilla extra som gör den lite mer lyxig än en vanlig fiskgratängtill vardags
Se till så att inte såsen börjar koka, då klumpar sig gärna gulorna och det blir äggröra. Efter förrätten så hugger vi in på varmrätten, rimmad torskrygg som ugnsbakats med lite brynt smör och serveras med en god och galet lättlagad gräslökshollandaisesås och picklade rädisor