Börja med att göra en god marinad till köttet. Lägg in i kylen tills det är dags att äta. Färskost fylld parmarulle med syrade tomater och grilladlammrostbiff med goda tillbehör 2p. Grilla lammet till en innertemperatur på 56 C. Gör en sås på 1 dl majonnäs (Hellmans) och 1 dl yoghurt, honung, dijonsenap, dragon, salt och peppar
Viktigt att ha tålamod och hälla i oljan försiktigt, annars skär såsen sig. Till detta gjorde vi bulgursallad, hummus (recept hittar du här) och toum – en libanesisk vitlökscréme
Söndagsmiddag – Kolgrillade spett med såser – mezestyle. Laxbiffar med sallad och snabb kall sås. Tillsammans i små klyftor med kalamataolivolja och flingsalt, lyfter de min roman- och ruccolasallad med avokado
Vi samlades på eftermiddagen för att kocka tillsammans, röra såser, fylla tomater och grilla lamm. a av marinerade grillade potatisar, fetaostsås, rödlökssalsa, grilladlammrostbiff och örtfyllda tomater