Här fick det bli till stekt schnitzel och en buljongsås. Nu har jag både bloggappen, en bra bildredigeringsapp där jag kan ändra pixelbredden på bilderna och allt verkar funka kanon hittills
Igår lagades det skinkschnitzel med stekt nypotatis och en god kantarellsåstill den. Vänd schnitzlarna i mjölet, sedan i äggen och till sist pankomjölet
Sås är bara att glömma, det ska pressas citron istället, tills knogarna vitnar. Tillagningen av schnitzel sker oftast i sällskap av Beatles, en flaska öl och en hungrig liten blandrashund som med en hoppfullt viftande svans erbjuder sina provsmakningstjänster
Men väldigt torrt utan sås, hade gärna haft en tazatziki eller annan kall såstill. Men väldigt torrt utan sås, hade gärna haft en tazatziki eller annan kall såstill
Dragonsås. Hade allt som behövdes till en lördags meny. Dragonsås gör så här. Ta tillvara stekskyn. Häll såsen över kycklingen och rör ner hälften av baconet, koka upp
Jag gjorde en vanlig vit sås på smör och mjöl, som en béchamelsås, som jag hade både mjölk och matlagningsgrädde i tillsammans med salt och peppar ovanpå min stekta vitkål