Häll i grädde och crème fraiche och värm tills det precis börjar koka. Brynt smörsås. Stekta primörer. Mixa såsen med stavmixer och smaka av med citronsaft, cayennepeppar och salt
Ställ åt sidan medan du pocherar äggen och göra såsen. Diesel och jag var förbi en bondgård Nysveds Gård (klick) ute på ”vår ö” när Daniel åkte ut till havs och fiskade
Enkel kall såstill fisk. För att inte släpa på så många olika saker och för att kunna utnyttja skiddagarna till max utan onödigt mycket fixande med maten bestämde vi att alla skulle äta gröt med sylt samt kokt ägg till frukost, en stadig och god frukost inför en dag i backen som alla gillade
Hemma i frysen hade jag lite spenat så därför fick det bli en spenatsåstill den som jag kryddade upp med lite färsk citron och sedan serverades allt med pressad potatis
Då lagade vi den på hel fjällröding som fick sjuda i gräddsåsen men eftersom jag idag gjorde den på vanlig röding (som är större än fjällröding) så valde jag att filea fisken först och sedan laga till den