Låt såsen koka upp och lägg i pastan och låt den koka tills den är klar i såsen. Färsk pasta går fort och laga och du kan välja att äta denna rätt som vegetarisk eller som jag med köttbullar till
Sikta över lite mjöl och red såsen. Dra såsen från spisen, i med riven parmesan. 6 portioner750 g tortellini (vi hade skink- och ostfyllda)5 dl grädde2 paket bacon1 msk mjöl1 stor vitlöksklyfta1 burk skivade champinjoner1 paket cocktailtomater150 g parmesanKoka upp vattnet till pastan. 750 g tortellini (vi hade skink- och ostfyllda)
Smaka sedan av med salt och svartpeppar och tillsätt den kokta och avrunna tortellinin i såsen. Koka tortellinin något kortare tid än vad anvisningen på förpackningen anger
Sedan la jag upp knytena på en tallrik och hällde på såsen. Tillslut, i söndags så provade jag. Men lika länge har jag tänkt att prova att göra tortellini, det måste ju funka eller hur
Till rätten är det gott med ett glas rött vin och gärna vitlöksbröd. Det här är ett recept jag hittade på i höstas och det är en riktigt ostig och smakrik sås, så den passar alla som älskar pasta likväl som ost
Jo för att den perfekt samlar upp goda såser och kryddor i sina ”gömmor”. Lägg allt i en matberedare och kör ihop tills det bildas en degklump i bunken
Lägg upp på tallrikar och servera tillsammans med denna smör och ört sås. Smör och ört sås. Knäck sedan ned äggen i "hålet" och rör försiktigt ihop det till en jämn deg