Klicka ev den starka kryddpastan wasabi på varje fisk eller servera den för sig bredvid. Vanliga ingredienser i japansk mat är ris och fisk och som kronan på verket på denna rätt serveras en sojasås som sätter den japanska touchen
Såsen är en ganska så fet sås, vilket vi som äter LCHF gillar och man kan välja att göra den mild eller lite mer stark i smaken genom att öka eller minska mängden wasabi
ha i lite schalottenlök i biffarna, smaksätta såsen med wasabi, lägga till fler ingredienser i bulgursalladen eller rent utav byta ut bulguren mot quinoa, matvete eller couscous
Till fisken och vårrullarna hade vi lite olika dipsåser, inlagd ingefära och wasabi. Laxen ringlade jag sesamolja över samt teriyakisås och lite sesamfrön
Ta av såsen och låt den svalna. Vårrullar med sojadipp och jordnötsdipp Sushi i olika varianter med inlagd ingefära, soja och wasabi Het köttfärs med salladsblad Blandade melonsorter på spett med hackad basilika Vårrullarna närmast på det gula fatet
J ville gärna fixa sitt paradsmafsel - lättrökt salmalax med teriakisås och wasabimajjo. Det har varit lite svårt att hitta recept, men vad jag förstår består röran ofta av vitt krabbkött, japansk majonnäs och ett litet sting av shriracha-sås