1 3-pack blåband hollandaisesås. Idag tänkte jag tipsa om ännu en jättegod pastagratäng med kassler. Har ju en sen tidigare här på bloggen som blivit väldigt populär
2 pkt BlåBands hummersås. Skala och koka potatisen. häll av vattnet och stöt potatisen med en mosstöt. Tillsätt äggulorna, smöret & mjölken och blanda väl
jag brukar köpa de där gula från blåband jag lägger in en bild så ni vet va ni ska leta efter. blanda såsen som det står på blåband kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
8 skivor formbröd400 g bland el fläskfärs2 gula lökar2 tomater1-2 påsar Blåband bearnaisesås ( beroende på hur mycket sås man vill ha)riven ostBred ett tunt lager smör på 8 skivor formbröd, jag hade surdegstoast, och lägg dom på en bakplåtspappersklädd plåt. 1-2 påsar Blåband bearnaisesås ( beroende på hur mycket sås man vill ha)riven ost
Sätt ugnen på 175 grader. Platta till kycklingfilén och skär därefter ett snitt genom den. Lägg en skiva skinka runt en bit ost och lägg in den i snittet
3 påsar bearnaisesås (Jag använde Blåband). Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och bryt broccolin i små buketter, lägg dem i en kastrull koka upp och låt sedan broccolin sjuda ca 4-5 minuter
Vår äldste son älskar mina såser. Säga vad man vill - det är verkligen inte samma sak att köpa något färdig förpackning Kelda, eller en påse från BlåBand
2 påsar grönpepparsås (blåband). Bryn grytbitarna i en gryta, salta och peppra lite, tillsätt grovhackad lök och hackade vitlökarna som får fräsa med en stund
Saken är den att just typ BlåBands fempepparsås råkar vara den enda (eller åtminstone en av väldigt få) av alla dessa myriader färdiga pulversåser som finns att köpa som INTE innehåller mjölkpulver, och därför har varit det närmsta färdigköpt brunsås som vegosverige kommit de senaste åren