Till sensommaren hör ju kräftskiva och sista helgen innan vi började jobba bjöd vi ner våra nya Ölandsvänner till vår härliga sommarstuga och det vankades kräftor
Till kräftorna får den ett par nävar färsk dill och är fixad på någon en minut. Ägg och avokadoröra till picknickmackorna (12). Sås,röror,dipp och dressing dill, kräftskiva, majonnäs, recept 2 dl Hellmans majonnäs
När gästerna kom hade jag tänkt bjuda på laxrullar med wasabicreme tillsammans med bubblet (vi drack dessa två), men den rökta laxen visade sig vara dålig när jag öppnade förpackningen
) med massor av goda färska kräftor ( tycker nog att det är en viss skillnad på dem och de frysta med fördel då för de färska ) västerbottenpaj, sallad, såser, bröd och hemmagjorda vårrullar
I helgen blir det kräftskiva på landet och tillgångtill mitt underbara kök i lilla friggan. Jag bjöd in mig till brorsan som inte hade ett dugg emot att jag kom dit och tog över spis och kastruller så jag och Mannen fick äntligen äta hemlagat
Husmanskost, mustiga grytor och allt med goda gräddsåsertill. « Skagentoast – en klassisk förrätt med smak av kräftskiva Snabb pasta med trattkantareller »
I helgen ska vi ha kräftskiva och jag har börjat förbereda till den. Jag lagade kasslern med italienska inslag och till gratängen serverades ris och en sallad