Glutenfriasaffransbullar med mandelmassa och vit choklad (ca 40 st). 250 g kesella. Glutenfriasaffransbullar med mandelmassa och vit choklad (ca 40 st). 250 g kesella
Glutenfriasaffransbullar med vit choklad. Glutenfria jitterbuggare. Glutenfriasaffransbullar med vit choklad 30-40 st 225 grader. 250 g kesella. 250 g kesella
Jag gjorde även saffransbullar med mandelmassa i - mums. Trots bristen på kesella blev dessa lussekatter inte torra, men det ska intressant att se hur de är när de tinas
Tillsätt ägg,kesella,saffran,socker,kardemumma och salt. Denna gång delade jag dock hälften av degen och gjorde hälften som traditionella lussekatter och hälften som sockrade saffransbullar
Bästa av allt var att de var riktigt fluffiga och saftiga (utan kesella. Saffransbullar är en av mina stora svagheter från det socker och glutenfria livet man förr levde
Fyllning till saffransbullar. Blanda sedan ner kesella, smör i klickar, salt, sirap, saffran (mortlad med lite strösocker) och hälften av mjölmixen, kör till en slät deg i maskin