Vansinnigt goda och saftiga bullar med saffran, mandelmassa och vit choklad. Vansinnigt goda och saftiga bullar med saffran, mandelmassa och vit choklad
Tillsätt saffran, kesella, sirap, salt och det mesta av mjölet till degspadet. Vaniljfyllda lussebullar50 g jäst100 g smör5 dl mjölk1 påse saffran250 g kesella, 10%1 1/2 dl vitsirap 1/2 tsk saltca 16-18 dl vetemjöl. 250 g kesella. 1 1/2 dl vitsirap
Tillsätt kesella, ägg, smör, salt och vitsirap. Nu startar den då äntligen, tiden då man kan moffa saffransbullar som om det inte fanns någon morgondag
Tillsätt saffran, kesella, sirap, salt och det mesta av mjölet till degspadet. Men ännu finns chansen för ett vitt nyårsfirande och då syftar jag inte på ett alkoholfritt nyår
Tillsätt kesella, saffran, vitsirap och salt. Igår bakade jag ett gäng fluffiga saffransbullar, med kanel och kardemummafyllning, som vi ska mumsa på till adventsfikat
Saffransbullar med apelsin och choklad. Smält smöret i en kastrull och häll på mjölk och kesella. Rör ner sirap eller socker tillsammans med det lätt uppvispade ägget
Tillsätt sirap, salt, kesella och ägg i mjölkblandningen och rör om. 2 dl vitsirap. 250 g kesella. Börja med att blanda rom och russin, till fyllningen, i en skål