Lyft upp degen och vänd den upp och ned med rullen upptill. blandat med. 200 gr fint riven mandelmassa, 125 g rumsvarmt smör, 3/4 dl socker, 1 apelsin, finrivet skal från hela och saften från halva. Värm mjölken tillsammans med saffran till 37 grader. Pensla nu bullarna medan de är varma med 1 uppvispat ägg blandat med 1 nypa salt och 1 tsk vatten. 125 g riven mandelmassa. 200 gr fint riven mandelmassa. 1 apelsin. 125 g riven mandelmassa
I år fick det bli en fyllning med smak av apelsin och istället för mandelmassa använde jag mandelmjöl, dottern kan nämligen inte äta mandelmassa (den innehåller bittermandel)
Jag använde fyllningen till saffransbullar, snurror och fyllda bullar. Lägg alla ingredienser i en bunker och vispasamman med en elvisp så att det blir en jämn fyllning
Garnera medapelsinskalsstrimlor och eventuellt mer riven vit choklad. Smält smöret med saffran, häll. Blanda smör, mandelmassa, apelsinsaft och rivet skal från en halv apelsin i en bunke