Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt. Det var länge sedan har jag inte gjort cupcakes eftersom jag har jätte mycket saker att göra
Börja med att smälta den mörka chokladen, tag en gaffel och ringla lika många som antalet cupcakes i ett valfritt mönster på bakplåtspapper (ca 2 x 5 cm). 1 färskpressad citron
Halloween cupcakes. Smaksätt den med en urskrapad vaniljstång, rivet citron- eller apelsinskal, färska blåbär eller något annat som faller dig i smaken
Alicias saftigaste morotskaka med cream cheese- och mascarponefrosting. Morotscupcakes. Jonas har gjort en farligt god version som han har pimpat med både rödbetor och citron
Blanda mjölk och citron och ställ i kylskåpet några minuter. Men jag tycker ändå jag fick ihop en riktigt bra cupcake även denna gången, denna var supersaftig till och med 4 dagar efter dom bakades så var dom lika supergoda, och det finns inte så många recept som håller sig saftiga så länge. Banancupcakes med chokladdoppade pecannötter och dulce de leche frosting - ca 15 stycken normalstora3 dl mjöl1 rågad tsk bakpulver0,5 tsk bikarbonat0,5 tsk salt2 ägg1,75 dl socker1,5 tsk vaniljextrakt1,25 dl neutral olja (jag använde rapsolja)1,25 dl mjölk0,5 tsk pressad citron på flaska2 bananerca 30 st chokladdoppade pecannötterGör så här
Grundreceptet till cupcakesen hittade jag hos Sockerrus för många år sedan när jag letade efter recept på saftigacupcakes, och ett recept som jag brukar använda flitigt när jag ska göra cupcakes