Klicka över creme fracihe, ringla salsa över. Lägg dem med skalet uppåt mot grillen på en lätt oljad bakplåt och rosta dem tills de är svarta och bubbliga
Många tycker det är svårt att hitta på tillbehörtill det grillade, men då är salsa ett perfekt val. Visst är det komiskt så mycket vi svenskar grillar så fort solen kikar fram och Berra och jag brukar inte vara ett undantag
Min favorit är en söt stark salsa/salladRomantica tomater, chili, persilja, koriander, mango/jordgubbar/ananas eller vad annat sött man känner för, salt och peppar
Pensla gärna en gång till med salsan, under tillagningstiden. Den här marinaden (som också är en supergod salsa att äta som den är) är busenkel att göra med hjälp av en mixer
Blanda marinaden och lägg i tillsammans med dina lammracks i en påsen. Såsen blev en Salsa verde (grön sås) i kombination med Gremolata, då jag rev i cest och pressade en del citron i såsen
Servera med primörer, grillad blomkål, salsa verde eller rödvinssmör. Gott till. Bästa sättet att veta hur köttet ser ut inuti är att använda en grilltermometer