Servera pajen med sallad och salsasås. Blanda cremefraichen i en bunke. Lägg köttfärs i botten på pajskalet, lägg på cremefraicheblandningen, purjo, tomater jalapenos och sist riven ost
Ost och jalapeño (eller liknande het tillsats som exempelvis salsasås) är ett måste när man gör quesadillas – resten kan du variera lite som du vill, eller efter vad du har hemma
Denna maträtt kan du servera med antingen hemlagat potatismos eller som ”tacos” med färska frallor/hamburgerbröd/tortillabröd, majs, skivad rödlök, gräddfil/matyoghurt/cremefraiche, salsasås och så vidare
Hemmagjord het salsasås. Jag tycker normalt inte om Avocado, smakar gräs, men blandad med cremefraiche, vitlök, rödlök och halv lime blev den enastående god
Sallad och salsasås till. Blanda cremefraichen och bred ovanpå. 500 g nötfärs1 påse taco kryddmix1 burk cremefraiche1 burk cremefraiche paprika chili (arla)1 ask körsbärstomaterskivade jalapenosriven ostFräs köttfärsen och tillsätt kryddmixen mot slutet och koka in. 1 burk cremefraiche. 1 burk cremefraiche paprika chili