11 ½ dl salsasås. 1Lägg majsen i en stor bunke med kallt vatten i 30–40 minuter, så att inte blasten börjar brinna. 1Lägg på salsasås, crème fraiche, strö över riven ost och kryddorna
Blanda mjölet med lite kallt vatten och rör ner i såsen. 1/2 strimlad gul lök2 strimlade paprikor1 msk smör till stekning2 dl crème fraiche1 burk salsasås, 230 g, t ex chunky salsa (Santa Maria) eller tacosås2 dl sky2 msk kalvfond1 1/2 msk vetemjöl1/2 tsk salt2 krm peppar. 1 burk salsasås
Gott både varmt och kallt - värmer hur som helst. 1 burk hot salsasås mexikansk typ (230 g). 2-3 msk hot salsasås. 1 burk hot salsasås. 2-3 msk hot salsasås
Ost och jalapeño (eller liknande het tillsats som exempelvis salsasås) är ett måste när man gör quesadillas – resten kan du variera lite som du vill, eller efter vad du har hemma
Sommarskorna ska plockas undan sen, kallt om fötterna att använda dem nu. Fyra stycken påsar nachochips och som jag nämnde ovan två stora glasbrukar salsasås á 800 gram vardera
Hemmagjord het salsasås. Ställ kallt. Salsasås. Salsasås. Idag har det regnat nästan hela dagen och kvällen och vad kan då smaka bättre med lite het mexikansk mat