Tillsätt salt, strösocker, kardemumma. Bred ett lager av det rumsvarma smöret på plattorna, strö över den rivna mandelmassan, strösocker och sedan kanel
Krydda köttet med krossade senapsfrön och fänkålsfrön, salt och svartpeppar. Som officiell Årets kock-bloggare ville jag laga Klas Lindbergs vinnarbiff på ett sätt som fungerar hemma
Salt, peppar. Du kan till exempel lägga rotfrukter, timjan eller lagerblad i vattnet. Salta och peppra. Du kan också byta en del av vattnet mot krossade tomater och koka ihop vätskan till en lagom tjock sås när kotletterna är klara
Första gången jag lagarsalt sill. Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Blanda ner löken och smaka av med muskotnöt, salt och peppar
När vi var i Thailand under två månader så hann jag gå på några matlagningskurser. sött, salt och surt/syrlighet (vissa påstod att även styrka/hetta skulle vara med, men det var lite omdiskuterat)
Färsk torsk på rödbetsrisottobädd – Rödbetsrisotton fullkomligt smälter på tungan och passar perfekt ihop med torsk, så försiktigt tillagad att även den smälter på tungan
Krydda köttet runt om med salt, peppar och paprikapulver. Högrev (mitt kött kom direkt från frysen till grytan)2 Salt2 svartpeppar,paprikapulver3. 2 Salt
Skeda över hälften av färkostmixen i tårtformen och bred ut ett jämnt lager. Värm försiktigt dulce de leche och rör ner havssalt, låt den inte koka utan bara bli lite mjukare och rinningare
Smaka av med salt, peppar och citronjuice. TwitterFacebookPinterestTumblrGillaGilla Laddar. 25g smör + 1 äggula + 2 tsk vatten + salt, peppar och lite citronjuice. 25g smör + 1 äggula + 2 tsk vatten + salt, peppar och lite citronjuice
Saltlag. Såhär tillagade jag min tjälknöl. Ett salt, mört kallskuret kött serverat på buffé, exotisk planka eller till varm, krämig potatisgratäng… Det är så förbenat gott alltså