en msk salt. Koka upp lagen. skala och skiva morötterna, förväll dom snabbt i lättsaltat vatten. Fyll väl rengjorda glasburkar med morötterna och häll sedan på lagen
Lägg löken i en burk och häll över lagen så den täcker. Skiva dem och koka upp en lag på 1 dl 12% ättikssprit, 3,5 dl vatten och 1 1/2 dl socker (öka till 2dl om du vill ha sötare) och 2 krm salt. 2 krm salt
Lagt in squash tillsammans med chili och lök, gjort saltgurka med dill och senapsfrö och så jättestora burkar med pickles där alla möjliga grönsaker får vara med
Lägg löken i en glasburk och häll över lagen. 1Ättikslag. 11 tsk salt. 11 msk senapsfrönMät upp socker, ättika, salt och senapsfrön i en kastrull och koka upp samt rör så att sockret löser sig
Blanda ättika, socker, vatten och salt i en kastrull och koka upp. Slå den varma lagen över den skivade löken och låt stå kallt i minst ett dygn innan servering
Salt. Picklade grönsaker är ett perfekt sätt att bevara och tillaga grönsaker när de är billiga och när det är säsong, för att sedan kunna njuta av dessa senare under hösten eller under vintern
Blanda ättika, socker, vatten och salt i en kastrull och koka upp. Slå den varma lagen över den skivade löken och låt stå kallt i minst ett dygn innan servering