Grillade kamben är så galet gott om man får till den rätta kryddan med saltlag och glaze. De går lika bra att sedan lägga dom på grillen som att köra i ugnen, det är saltlagen som dom fått bada i innan som gör den stora smakskillnaden
Lägg gurkorna i saltlag först, så får du en mindre söt inläggning med bättre hållbarhet (du kan hoppa över det momentet, men jag tycker att smaken blir bättre med saltbadet)
För att rädda steken, lade Ragnhild köttbiten i en kryddig saltlag och Herr och fru Nilsson insåg att de just skapat en fantastiskt god maträtt – Tjälknöl
2 st kräftstjärtar i saltlag . 2 st kräftstjärtar i saltlag . Urgod pastasås med kräftor. Väldigt krämig och smakrik tack vare kräftstjärtar och hummerfond
saltlag. Fyll på med saltlag om vätskan inte täcker grönsakerna. saltlag. . Igår träffades jag och Sara, köpte ett gäng grönsaker och hängde i mitt kök där vi gjorde 14 burkar med inlagda grönsaker
Ja, i en saltlag, men en vinegrette är så mycket godare, dessutom bra att ringla över en sallad. Här har du ett grymt tillbehör som är grymt gott i sig men passar till nästan allt
Kryddad saltlag. Tillagning. 1. Lägg det frysta köttet otinat i en ugnssäker form eller stekpanna. (Flera köttbitar kan läggas i ungslångpanna och stekas samtidigt
Rostbiffen lägger du direkt i en mindre skål eller bunke och slår på saltlag. Saltlagen. Saltlagen kan du ösa lite över köttet när det skurits upp i tunna skivor