Ta upp köttet från saltlaken och lägg med svålen nedåt på en skärbräda. Nu är det tid att dela köttet, krydda det och rulla samman till en rulle som ska kokas
När jackfruiten har kokat klart så häller du av buljongen och lägger jackfruiten i en ungsfast form. 2 burkar omogen Jackfruit i saltlake á 540 g. Slå därefter över ölen, vattnet och buljongen och koka i ca 45 minuter under lock på medelvärme. 2 burkar omogen Jackfruit i saltlake á
Koka det svarta riset enligt anvisning på förpackningen. Koka upp och rör om. Lägg i grytan, koka upp och låt sjuda i 3–4 minuter eller tills fisken är klar. 1 burk räkor i saltlake (360 g)
Det finns vinblad i saltlake på burk, vakuumförpackade eller djupfrysta. Färska kan man hitta när det är säsong för dem, men de ska kokas betydligt längre
Häll av saltlaken från jackfruiten. 2 burkar omogen jackfruit i saltlake. Låt koka i ca 1,5 timme, gärna på grill under lock, så att röken från grillen infuseras i grytan. Låt koka 15 minuter till och rör ner bladpersilja. 2 burkar omogen jackfruit i saltlake