Allt kallskuret kött såsom tjälknöl, rostbiff, rökt kött, saltrulle, långlagat griskött etc etc blir vansinnigt gott till en buffé med exotiska frukter, goda ostar och sallader av olika slag
Tack vare J & M låg det alltså en liten saltrulle av älg och skräpade i frysen igår. Jag vet inte vilken del av djuret som ska föreställa saltrulle men i söt och lagom storlek var den i alla fall
Bred pepparotsvisp på tunnbröden och täck med 3 skivor saltrulle. Ca 9 skivor saltrulle. Rulla ihop, vira in i plast eller folie och låt stå någon halvtimma i kylen
Jag tycker att det är spännande och roligt att göra sådant som tar lite tid, men som samtidigt i princip sköter sig själv, därför provade jag för nästan en vecka sedan att påbörja processen med att tillaga "saltrulle"
Lägg på en skiva saltrulle och ½ tsk pepparrotsvisp på varje brödskiva och garnera med en liten klyfta coctailtomat, en skiva färsk skivad gurka och gräslök
Hoppa över flingsaltet och servera brödet med rökt saltrulle som pålägg, mycket gott. Soppbröd - Eller helt enkelt ett väldigt gott och smakrikt bröd som man kan äta när som helst
Japp så är det, idag har vi ett litet jubileum här i köket. Vi har nämligen kockat här i 2 år nu och var den tiden tagit vägen kan vi inte riktigt fatta, den har flugit förbi