Ta bort den grova mittnerven på savoykålen, och strimla bladen. Det är inte ett dugg svårt att avstå från kött och äta vegetariskt emellanåt om man får sätta skeden i en sån här läcker anrättning
Så gör som oss och planera veckans matsedel i god tid och börja då med att planera in fiskrätten/rätterna, följt av dem vegetariska rätterna och avsluta med kötträtterna
När jag var och handlade fick jag syn på en förpackning svartkål – som är en korsning mellan grönkål och savoykål – och jag måste erkänna att jag nog aldrig ätit det tidigare, så det köpte jag hem
Tja, det får helt enkelt bli soppa den här vegetariska tisdagen i stället för vegetariska måndagen. En snabb titt i kylskåpet, där jag hade kvar en bit av savoykålhuvudet från förra veckans vegokåldolmar
Jag hade köpt en savoykål och tänkte pröva att använda den i soppor. Under tiden strimlar du savoykålen och hackar vitlök, ingefära och chili till wokningen