Till kycklingen gjorde jag en savoykålsstuvning som var riktigt krämig och god. Tag av kastrullen några minuter innan servering så stuvningen får sätta sig lite
För att tallriken ska nå riktiga höjder så tycker jag att grönsakerna ska vara ekologiska, torsken vara av fin kvalité och stuvningen ska självklart innehålla vispgrädde
Lägg upp kålen direkt på tallrikar och skeda över stuvningen. Låt stuvningen sjuda i 3 minuter. Koka upp mjölk, mjöl och fond i en kastrull under ständig omrörning
Ta fram de grillade korvarna och servera tillsammans med den gröna stuvningen. Vid det här laget tror vi att ni alla har förstått att vännerna älskar att grilla
Grovstrimla kålen, fräs i smör så det får lite färg, häll i grädde och buljong och låt smårputtra tills kålen har blivit lagomt mjuka, ha osten så stuvningen blir lite tjockare, låt koka ihop och servera
Den är snygg, god och har en riktigt bra konsistens, särskilt i en gräddig sås eller stuvning. Alltså, om ni ännu inte upptäckt det fina med savoykål har ni något att se fram emot
Lägg upp kålen direkt på tallrikar och skeda över stuvningen. Låt stuvningen sjuda i 3 minuter. 1. Koka upp mjölk, mjöl och fond i en kastrull under ständig omrörning
Stuvning. Savoykålsrulle. Lägg på omeletten och slå över stuvningen. Servera köttet på en spegel av kanelsky, tillsammans med omelett och savoykålsrulle