Krydda kalkonschnitzeln med salt och svartpeppar. Servera schnitzeln med ris, mangosås och morötter. 600 gr kalkonschnitzel. Stek i lite olivolja i en stekpanna, 4-5 min per sida, eller tills kalkonen är genomstekt. 600 gr kalkonschnitzel
Schnitzel görs oftast av skinka och kalvkött men även kyckling och kalkon. Schnitzel är en rätt som består av en mörad bit kött, som paneras och friteras eller steks
Köttet har en mer distinkt framtoning, är saftigare och lite mer stryktåligt i pannan, som gjort för att bakas in i en schnitzelpanad bestående av jordnötssmör och friskt limeskal
SaltSvartpeppar½ förpackning steklök4 vitlöksklyftor1½ dl vatten1 msk socker1½ msk ättiksprit (12%)1 lagerblad1½ dl grekisk yoghurt3 tsk dijonsenap1 tsk honung½ kruka bladpersilja1 rödlökca 300 g kalkonschnitzelsmör2-3 tsk rödvinsvinäger½ förpackning sockerärtor1. Tärna rödlök och schnitzel (3*3 cm). Stek kalkonen och löken med ½ tsk salt på hög värme 5-6 min eller tills den är genomstekt. ca 300 g kalkonschnitzelsmör
Använda kyckling, kalkon eller en fiskbit istället. En stund senare så var jag inne på datorn och kollade bland annat min Twitterflöde och ser att på Jamie Olivers dagsrecept var det just skinkschnitzel