Schweinehaxe | Fläsklägg – receptSchweinshaxe är ett sätt att tillaga fläsklägg genom att grilla hela läggen från rått tillstånd (till skillnad från rimmad) Mat från Miatorp
Schweinshaxe Börja med att koka en buljong som sedan fläskläggen ska ösas med. Servera din schweinshaxe med ett krämigt potatismos, surkål och den goda såsen Bara mat...och lite till
Schweinshaxe Tillsätt 1,25 dl kokande vatten. Tillagning. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Spola av fläsklägget och torka det med lite hushållpapper Anders Ankner
Ugnsbakad fläsklägg med Riesling Tänk dig sydtysk husmanskost med fläsklägg (Schweinshaxe) och surkål. Koka upp vinet tillsammans med buljong Vin mat & Alsace
Ugnsbakat fläsklägg med surkål Tyskarna har ju sin schweinshaxe och vi har fläsklägg i ugn. I den tyska versionen så används orimmat fläsk medan i Sverige så är det helt klart lättast att få tag på rimmat fläsklägg så det kör i alla vi på food junkies med food junkies